maanantai 23. huhtikuuta 2012

Video: Josh Hutcherson vastaanottaa Van Guard-palkintonsa

Nyt on julkaistu video siitä, kun Josh Hutcherson vastaanottaa Van Guard-palkintosa GLAAD Media Awardseissa.

 
"Olen kyllästynyt sanomaan sanat 'homo' ja 'lesbo'," Hutcherson sanoi. "He ovat ihan vain ihmisiä... Jonain päivänä haluan poikani tulevan kotiin koulusta ja sanovan, 'Isä, löysin tämän kundin ja rakastan häntä.' Ja minä tulen olemaan kuin, 'Kyllä, niin rakastat ja se on okei!' Minä niin halun sitä."
Hän sanoi myös haluavansa jatkaa taisteluaan tukeakseen yhtäläisiä oikeuksia homoille ja lesboille Straight But Not Narrown kautta, joka on maanlaajuinen organisaatio heteroille, jotka tukevat homojen oikeuksia. "Tulen toivottavasti tekemään vielä miljoona elokuvaa lisää, mutta tämä on mitä haluan tehdä elämälläni, muttaa maailmaa ja toivottavasti muuttaa, miten ihmiset ajattelevat," hän sanoi, lisäten, "Olkaa vain kaikkia omia itsejänne ja rohkaiskaa kaikkia tekemään samoin."
GLAAD:n uusi puheenjohtaja Herndon Graddick sanoi Hutchersonista, "Mielestäni se näyttää aikojen muuttuneen. Hän on 19-vuotias näyttelijä, joka jo ennen Nälkäpeliä muodosti oman organisaationsa homojen oikeuksien tukemiseksi. Se osoittaa, että nuoret ovat päässeet tämän tietyn asian yli. Mielestäni se on valtaisaa."
Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti