sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusi raportti Vihan liekkien ohjaajasta ja käsikirjoituksesta, sekä Nälkäpeli DVD:stä


Wall Street Journal raportoi Vihan liekkien tulevasta ohjaajasta Francis Lawrencesta, että hän ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta Lionsgaten kanssa elokuvan ohjaamisesta. Kuitenkin allekirjoittaminen on hyvin lähellä.

Lionsgaten studio pitää vielä viimeistellä Vihan liekkien käsikirjoitus, jonka on nyt kirjoittanut "Slummien Miljonääri" elokuvan käsikirjoittaja Simon Beafoy. Nälkäpeli trilogian kirjoittaja, Suzanne Collinsin pitää myös nähdä lopputulos ennen filmauksen aloittamista,- kuten viime elokuvankin kanssa.

"Minä kutsuisin sitä yhteistyöksi" Sanoo Rob Friedman, Lionsgaten elokuva ryhmän puhemies,- viitatessaan Suzanne Collinsin osallistumiseen. "Suzanne on aina ollut erittäin paljon mukana elokuvan tekemisessä."


Koska Nälkäpeli elokuva menestyi elokuvateattereissa niin hyvin, Lionsgate harkitsee siirtävänsä DVD:n julkaisupäivää kuukaudella myöhemmäksi, eli viisi kuukautta elokuvan julkaisun jälkeen.
Se voisi myös edistää vähittäis myyntiä, koska silloin ihmiset menevät takaisin kouluihin.

Lähde: WSJ

2 kommenttia:

  1. huomautan noihin hahmoihin liittyen, että katnnissin äiti on luultavasti noin 42 vuotta, koska hän oli Katnissin ikäinen kun maysedee (en muista miten kirjoitetaan) lähti samaan nälkäpeliin minkä haymitc voitti ja siitähän on 25 vuotta Vihan leikeissä. (:
    Toivottavasti nnyt tajusit tästä selityksestä jotain :D

    VastaaPoista