maanantai 9. huhtikuuta 2012

Gary Ross jatkaa tänään neuvottelujaan Vihan liekeistä


The Hollywood Reporter uutisoi, että Gary Ross ja Lionsgate jatkavat tänään 9.4. neuvottelujaan Vihan liekeistä (huomatkaa Suomen ja USA:n välinen aikaero). Kyseessä on tärkeä tapaaminen, jonka tarkoituksena on auttaa päättämään, mikä on Rossin rooli Vihan liekeissä.

Lähde sanoo, että Ross on huolissaan elokuvan tiukasta aikataulusta. Käsikirjoitus ei ole vielä lukittu ja kaikki Vihan liekkeihin liittyvät valmistelut olisi tehtävä neljässä kuukaudessa. Kuvaukset on pakko aloittaa elokuussa, että kaikki saadaan kuvattua ennen kuin seuraavan X-Men-elokuvan kuvaukset alkavat tammikuussa 2013, jossa Jennifer Lawrence on myös mukana. Tässä kohdassa Lionsgate voisi tulla asiassa vastaan yrittämällä "ostaa" aikaa Foxilta, joka tuottaa X-Men-elokuvan.

Toinen ongelma on raha. Gary Ross sai Nälkäpelistä kolme miljoonaa dollaria (sekä 5 % lopputuloista), mitä pidetään suhteellisen pienenä summana ja hän toivoisi saavansa jatko-osasta enemmän. Hänellä sanotaan myös olevan myös muita mahdollisia projekteja, joihin hän voisi helposti siirtyä.

Asioihin odotetaan tulevan selkoa viimeistään ensi viikolla, joten sitten vain odotellaan peukut pystyssä!

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti