FANEILLE

Netistä löytyy faneille vaikka mitä mukavaa katseltavaa ja luettavaa ja tässä on listattuna muutamia hyviä sivuja yms. Jos haluat oman Nälkäpeli-aiheisen piirrustuksesi, kuvanmuokkauksesi tai ficisi esille tälle sivulle, laitathan meille sähköpostia! Varoitus, fanartit ja fanfictionit saattavat sisältää juonipaljastuksia liittyen kirjoihin!

Fanartit

Paras paikka fanartin etsimiseen on devianART. Esimerkiksi hakusanoilla "The Hunger Games" tai "Mockingjay" löytyy vaikka mitä. Lisäksi devianARTissa on erilaisia Nälkäpeli-aiheisia ryhmiä, joihin on kerätty fanarttia. Alla muutama ryhmä.

Fanfictionit

Alle on listattu sivuja, joilta löytyy useita hyviä Nälkäpeli-aiheisia ficejä. Nälkäpeli-aiheisia ficejä ei suomeksi kirjoitettuna hirveästi löydy ja siksi linkeistä löytyvät ficit ovat englannin kielisiä. Jos olet kirjoittanut suomen kielisen Nälkäpeli-ficin, ilmoita siitä meille ja linkitämme sen tänne! Englannin kielisten ficien ikäsuositukset menevät näin: K=k-5, K+=k-9, T=k-13, M=k-16 ja MA=k-18.  
  • The Girl on Fire, Nälkäpeli-aiheisiin ficeihin keskittynyt foorumi
  • FanFiction.Net, yli 5000 Nälkäpeli-ficiä!
  • Finfanfun.fi, suomen kielisiä ficejä! Nälkäpeli-ficejä löytyy foorumin osioista "Rinnakkaistodellisuus" ja "Toinen ulottuvuus".
  • Fanartit-otsikon alla olevissa ryhmissä on myös paljon erilaisia ficejä
Lisäksi suosittelemme edes kohtuullisesti englantia osaaville luettavaksi yhdysvaltalaisen Markin blogia, jossa hän on kahlannut koko Nälkäpeli-trilogian läpi luku luvulta ja kertonut tuntemuksiaan ja mielipiteitään lähes joka kohtauksesta. Tässä se on, Mark Reads - The Hunger Games