perjantai 6. huhtikuuta 2012

Ohjaako Gary Ross Vihan liekit vai ei?


No, kysymykseen ei ole vielä varmaa vastausta. The Playlist julkaisi artikkelin, jonka mukaan Gary Ross ei ohjaisi Vihan liekit-elokuvaa, mutta Lionsgate on tiedottanut, ettei asiaa ole päätetty. Celebuzz oli julkaisi nopeasti oman faneja rauhoittavan artikkelinsa:
Henkittäkkää (vähän) rauhallisemmin Nälkäpeli-fanit!
Kun monet ovat ilmaisseet kauhunsa uutisesta, jonka mukaan ohjaaja Gary Ross ei palaisi ohjaamaan jatko-osa Vihan liekkejä, tilanteesat tietävä lähde kertoo Celebuzzille, että "mikään ei ole virallista."
Joidenkin pitkällisten neuvottelujen jälkeen monet viittaavat siihen, että pääsyy, että Gary miettii, ettei tulisi takaisin on hänen "silmänsä elokuvan tekoon" eikä raha.
Gary on ohjannut vaihtelevia projekteja Pleasantvillesta Seabiscuitiin ja The Playlist raportoi, "ettei hänellä ole hänellä ole polttavaa halua viettää lisäksi paria vuotta Capitolissa olevan Katnissin kanssa."
Me tiedämme, että toivomme todella Garyn tulevan takaisin, Vihan liekit ei olisi sama ilman häntä!
Nyt emme voi kuin odottaa varmaa tietoa siitä, jatkaako Gary vai ei...

Lähde 1, lähde 2

2 kommenttia:

  1. HEI IHA HIRVEETÄ JOS TOI EI OHJAA SITÄ!!! Kuitenkin tulee heti muuttuu nii paljo ;< Toivottavasti Gary jatkaa! <3

    VastaaPoista
  2. http://www.findance.com/uutiset/17926/nalkapeli-leffan-jatko-osalle-paha-takaisku

    Ilmeisesti Gary ei sittenkään aio ohjata Vihan liekkejä. Toivon vaan että Simonin näkemys Nälkäpeleistä olisi yhtä loistava kuin Garyn tai jopa vielä loistavampi!

    VastaaPoista