keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Lionsgate harkitsee Bennett Milleriä ja Francis Lawrencea Vihan liekkien ohjaajaksi


The Playlist on uutisoinut, että Lionsgate harkitsee Vihan liekkien ohjaajaksi Bennett Milleriä ja Francis Lawrencea aiemmin uutisoitujen Davidin Cronenbergin, Alfonso Cuaronin ja Alejandro Gonzalez Inarritun lisäksi (harkinnassa on lähteiden mukaan myös muitakin, mutta heitä ei ole mainittu nimeltä).
Projektille läheiset lähteet kertovat The Playlistille, että Moneyballin ohjaaja Bennett Miller ja I Am Lengendin ohjaaja Francis Lawrence käyvät myös neuvotteluja elokuvasta. Miller tunnetaan hyvin vahvasta (amerikkalaisesta) pesäpallodraamasta, joka matkasi koko matkan Oscareihin kuudella ehdokkuudella sisältäen paras elokuva-kategorian. Ei ole epäilystäkään, etteikö hänellä olisi käsitystä draamasta ja tunteellisesta sävystä. [...] Mark Ruffalo liittyi äskettäin elokuvaan (Foxcatcher), joka tähtää syyskuvauksiin, mutta olisiko Miller pistämään sen taas sivuun? Olisiko  pelissä muita tekijöitä, jotka puskevat sitä taaksepäin? Nämä kysymykset tarvitsevat vastauksia, jos Miller aikoo siirtyä tästä eteenpäin.
Samaan aikaan Lawrence on tässä selvästi sopivampi. Aikaisempi musiikkivideo-ohjaaja ja elokuvantekijä tuntee toiminnan ja efektit kylmiltään ja osaa myös käsitellä dramaattisia sykäyksiä, joita tarina tarvitsisi, minkä Vettä elefanteille osoittaa. Ja ehkäpä vielä tärkeämpää, hänen aikataulunsa on vapaa ja hän voisi hypätä tähän mukaan saman tien ja alkaa vahvistaa Simon Beaufoyn kynäilemää käsikirjoitusta (joka meidän kuulemamme mukaan kaipaa työtä) ja päästä esituotantotilaan elokuvaa varten, jota voidaan alkaa kuvata niinkin aikaisin kuin elokuussa.
Lähde 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti