torstai 12. huhtikuuta 2012

Variety pohtii miten Vihan liekit pysyy aikataulussaan

Nyt kun Gary Ross ei aio ohjata Vihan liekkejä, Variety on pohtinut syvemmin, mitä Lionsgaten on tehtävä saadakseen Vihan liekit julkaistuksi 22. marraskuuta 2013.
...Lionsgatella uskotaan olevan mielessään lista ehdokkaita [ohjaajaksi], eikä ottajista pitäisi olla pulaa tuottavalle elokuvasarjalle, jonka ensimmäisen osa on tuottanut maailmanlaajuisesti noin puoli miljardia dollaria vain kolmessa viikossa.
Mutta hän [ohjaaja] tulee kohtaamaan vielä tiukemman tuotantoaikataulun kuin se, jonka Ross mainitsi avainsyykseen lähtemiselle. Lionsgate pitää tiukasti kiinni Vihan liekkien julkaisupäivästä 22. marraskuuta 2013, tiedottaja vahvisti keskiviikkona.
Fox:n X-Men: First Classin jatko-osa tiivistää sitä vielä lisää, koska "pelin" tähti Jennifer Lawrence on sitoutunut supersankarielokuvaan, jonka kuvausten on suunniteltu alkavan tammikuussa 2013. Jos Fox ei anna periksi, Vihan liekkien pitäisi pistää tuotanto kasaan joulukuussa.
Variety on listannut myös tiettyjä esteitä, jotka Lionsgaten on selvitettävä pysyäkseen aikataulussa:

  • Sen täytyy palkata ohjaaja, jonka myöhäiskesän aikataulu on avoin ja joka voi heti alkaatyöskennellä Slummien miljonääri-käsikirjoittajan Simon Beaufoyn kanssa, joka vielä työstää Vihan liekkien käsikirjoitusta.
  • Vaikka Lionsgatella on päänäyttelijät (Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth ja Woody Harrelson) lukittuna jatko-osiin, Nälkäpelin tyrmäävä esitys tarkoittaa, että yhtiö saattaa tuntea tarvetta "makeuttaa" heidän sopimuksiaan - vaikkei se olisi sopimuksenmukaisesti välttämätöntä,
  • Kerran, kun ohjaaja on mukana, hänen täytyy valita lisäksi noin kaksi tusinaa näyttelijää, jotka eivät olleet Nälkäpelissä.

2 kommenttia:

  1. mitä toi 'makeuttaa' heidän sopimuksiaan tarkoittaa? mulla on raksuttanu tää päivä kokoaja tyhjää nii en oikee tajuu tuota :D

    VastaaPoista
  2. Mä en itsekään oikein tiedä, verbi vaan oli englanniksi sweeten, joten käänsin suoraan. Se voi olla, että sopimuksista tehdään näyttelijöiden kannalta parempia tai sitten studion, veikkaan ainakin jotain tällaista. :D

    VastaaPoista