keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Gary Rossia ei ole vielä lukittu ohjaamaan Vihan liekit-elokuvaa


The Hollywood Reporterin uuden artikkelin mukaan Gary Rossia ei ole vielä 100 prosenttisen varmasti lukittu ohjaamaan Vihan liekit-elokuvaa, vaikka hän onkin jo puhunut, kuinka innoissaan olisi sen tekemisestä.
Toisin kuin tähdet Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth, Rossia ei ole rekrytoitu jatko-osaan. Ja neuvottelut siitä, että hän tekisi ensimmäisen elokuvan, olivat "kammottava kokemus," sanoo keskusteluista tietävä lähde, koska Ross on kokenut elokuvantekijä (Pleasantville, Seabiscuit), eikä Lionsgate ole tottunut maksamaan kokeneiden elokuvantekijöiden palkkoja. Hän päätyi ottamaan suhteellisen pienet kolme miljoonaa dollaria kirjoittamisesta (Billy Rayn ja kirjailija Suzanne Collinsin kanssa) ja ohjaamisesta. Mutta hän tulee keräämään todella tuottoisat viisi prosenttia lopputuloksesta.
Lähteet sanovat, että Ross, 55, haluaisi merkittävän (palkan)korotuksen toisessa Nälkäpelissä, mutta Lionsgate ei aloittanut neuvotteluita hänen kanssaan ennen kuin kolme viikkoa ennen ensimmäisen elokuvan avausta maaliskuun 23. päivänä. Silloin, valtavan avausviikonlopun arvailujen kanssa, Rossilla ja hänen CAA-edustajillaan ei ollut kiirettä neuvotella.
Lionsgatella on Simon Beaufoyn (Slummien miljonääri) tekemä käsikirjoitus, joka Rossin täytyy vielä arvioida. Studiolla on kiire aloittaa seuraavan elokuvan kuvaukset seuraavana syksynä, vaikka Fox saattaakin sekoittaa Lionsgaten suunnitelman käyttämällä etuoikeuttaan Lawrenceen aloittamalla toisen X-Men-elokuvan ensin. (Foxin etuoikeus päihittäisi Lionsgaten otteen Lawrencesta, lähteet sanovat.) Lisäten kiirettä: Lionsgate on jo varannut Nälkäpeli: Vihan liekit-elokuvalle ensi-illan marraskuussa 2013. 
...Siitä huolimatta, elokuvasarjassa mukana olevat lähteet lyövät vetoa, että Ross tekee paluun. "Pohjimmiltaan se tulee olemaan vaikeaa ja silti jokainen tekee järkevän asian, mikä on selvittää se," sanoo yksi. 
Minä henkilökohtaisesti toivon, että Gary ohjaa myös Vihan liekit (ja minun puolestani vaikka Matkijanärhenkin, tuli siitä sitten yksi tai kaksi elokuvaa). Hän tuntuu olevan niin innoissaan itse tarinasta, hän on fani itsekin ja teki Nälkäpelistä aivan mahtavan ja kirjalle yllättävän uskollisen. Mutta mitä mieltä te olette rakkaat lukijat?

Lähde

3 kommenttia:

  1. Olisi se kyllä ihan hyvä. Nälkäpelissä minusta hahmojen luonne jäi vähän kylmäksi mutta muuten Ross onnistui hyvin. En tietenkään tiedä miten sen saisi muutettuu. Jos ohjaaja vaihtuu niin siitä voisi tulla huonompi. Tietenkin sitten myös vielä parempi. Nälkäpelistä ei kyllä kovinkaan paljoa saa paremmaksi. ja kuten mainitsit niin oli todellakin yllätys kuinka uskollinen elokuva oli kirjalle.

    VastaaPoista
  2. MARRASKUU 2013 ??? HYVÄ JUMALA AUTA. Mutta ihan sama kuka ohjaa, kunhan on VÄHINTÄÄÄN yhtä hyvä ku eka !:--)

    VastaaPoista
  3. En jaksais oottaa yli vuotta, että se Vihan liekit tulee elokuvateatteriin. Toivon, että se on sitte yhtä hyvä.

    VastaaPoista