keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nälkäpeli-trilogia suomalaisten verkkokauppojen toplistoilla

Törmäsin juuri CDON.comin kirjojen toplistaan ja sehän näyttää varsin miellyttävältä, kuten kuvasta huomaa! Vihan liekkien pokkariversio ensimmäisenä, Nälkäpelin elokuvakannellinen pokkariversio toisena ja Matkijanärhi kolmantena. Tämän innoittama tutkin viiden muunkin verkkokaupan toplistoja.

Bookplus.fin myydyimpien kirjojen listalla ovat Vihan liekit-pokkari ja Nälkäpeli ja Matkijanärhi kovakantisina.

Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupassa suomalainen.com on top 40-lista (ei tietyssä järjestyksessä?) ja sieltä löytyivät Nälkäpeli (elokuvakannella) ja Vihan liekit pokkareina ja kovakantisina sekä Matkijanärhi (joka ilmestyy pokkarina vasta 4. kesäkuuta).

Adlibris.com ylläpitää useampaakin toplistaa, yhteensä kuutta, ja Nälkäpeli on edustettuna niistä peräti kolmesta! Adlibris Top 100 2011-12 -listalla Vihan liekit-pokkari on sijalla 21 (listalla siis Adlibriksessa sata joulukuussa eniten myytyä kirjaa). Lasten ja nuorten kirjat 2012-03 -listalta (maaliskuun myydyimmät kirjat) löytyy toiselta sijalta Matkijanärhi, viidenneltä sijalta Vihan liekit-pokkari ja seitsemänneltä sijalta Nälkäpeli-pokkari (normaalikannella). Pokkarit 2012-03 -listalla (myöskin maaliskuun myydyimmät) ovat vielä sijalla kolme Nälkäpeli elokuvakannella ja kahdeksantena Vihan liekit.

Akateemisen Kirjakaupan verkkokaupan lasten kirjojen top 10-listalla ovat toisena Nälkäpeli-pokkari (elokuvakannella), neljäntenä Matkijanärhi ja seitsemäntenä Vihan liekit kovakantisena.

Plazakaupan viidenkymmenen myydyimmän kirjan listalla ovat 20. Vihan liekit-pokkari ja 21. elokuvakannellinen Nälkäpeli-pokkari.

Lisätään nyt tähän vielä, että vaikka Nälkäpeli-elokuvakin tuli ensi-iltaan jo kuukausi sitten, se on Finnkinon elokuvateattereissa tämän viikon Top 10-listan neljäntenä! Eli hyvin porskuttaa Nälkäpeli täällä meilläkin päin, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti