tiistai 13. maaliskuuta 2012

Video: MTV haastattelee Jennifer Lawrencea punaisella matolla

MTV:n Josh Horowitz haastatteli Jennifer Lawrence eilen Nälkäpelin julkkisensi-illan punaisella matolla.


"Olivatko kaikki pettyneitä, ettei minua sytytetty tuleen? Jestas, siinä onkin rima tosi korkealla. 'Voi pahus, hän ei sytyttänyt itseään tuleen,'" hän sanoi MTV Newsin Josh Horowitzille. "Se on epäreilua. En halua, että minun täytyy koskaan laittaa itseäni tuleen. Miksi petyn jatkuvasti itseeni, kun en pistä elämääni vaaraan? Se ei ole oikein."

Fanit, tai tribuutit kuten he kutsuvat itseään, leiriytyivät tunneiksi Nokia Theatren ulkopuolelle vain nähdäkseen vilauksen heidän eniten odottamansa elokuvan tähdistä. Kuin kiitoksena Lawrence meni tapaamaan heitä aikaisemmin päivällä. "Se oli uskomatonta, sellainen tuki," Lawrence sanoi. "Se oli vähintä mitä voin tehdä. Se oli heiltä niin hienoa."

Mutta jopa kaikkien näiden fanien odotusten ja paineiden kanssa, jotka tulevat sen mukana, Lawrence vaakuuttaa, että hän on pysynyt hyvin tyynenä. "Tiedäthän minut. En koskaan täysin sisäistä mitään.Elän vain päivän läpi," hän sanoi.

Vähän tylynä herätyksenä Lawrencelle, hän kertoi MTV:lle, että matolla hänelle selvisi toisesta lähteestä, että hänen harjoituksensa seuraavaa elokuvaa, Vihan liekkejä, varten alkavat aikaisemmin kuin hän odotti. "Minulle kerrottiin juuri E! Onlinesta, että treeniaikatauluni alkaa kesäkuussa," hän sanoi. "Ajattelin, että minulla olisi pari kuukautta vapaata. Ilmeisesti ei."

Mutta mitä tappavia taitoja hän tarvitsee seuraavassa esiintymisessään Katniss Everdeeninä, se Lawrencen pitää vielä selvittää. "En tiedä. Minun täytyy kysyä E!:ltä pitääkö minun harjoitella jouseni kanssa tai jos me hoidimme sen viime kerralla tai jos minun täytyy tehdä taas ketteryysharjoituksia."

Lähde

3 kommenttia:

 1. Musta toi "leiriytyivät tunneiksi" kuullostaa aika pieneltä kun potterfanit leiriytyi deathly hallowsin premieressä punaisen maton varrella VIIKKOJA. :D

  Mutta, en malta odottaa tuota ekaa leffaa vaikka musta tuntuu et se murskaa mun omat mielikuvat siitä ihan täysiä ja alittaa odotukset. :/

  VastaaPoista
 2. Pitää ottaa huomioon, että THG-leffa on vasta sarjan ensimmäinen ja Deathly Hallows oli 8. ja samaten päättävä osa. Nälkäpeli-hype pääsee kunnolla vauhtiin, kun tyypit ovat nähneet ekan osan valkokankaalla.


  Ja btw tykkään tosi paljon noista Josh Horowitzin haastatteluista, näyttelijät on aina niin rentoja sen haastiksissa. Ja piti myös sanomani, että ihana blogi :) ♥

  VastaaPoista
 3. Mimski // Mä sain myös sen käsityksen, ettei tuolla saanut leiriytyä aikaisemmin kuin vasta sunnuntaina.

  Konvehti // Joo, mäkin tykkään niistä, sen haastattelut on hauskoja. :D

  VastaaPoista