perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kuvia elokuvasta!

Netistä löytyy jo nyt paljon mahtavia kuvia elokuvasta! Niitä on nähtävissä linkin takana, ettei kukaan, joka ei ole nähnyt elokuvaa vielä, vahingossakaan nää niitä jos ei itse halua. Ne todella sisältävät paljastuksia elokuvasta (kaikki kuvat itse areenalta, pelin tapahtumista), joten suosittelen katsomaan vasta, kun elokuva on nähty.

13 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi kuvat!!Oli kyllä aivan mahtava elokuva! En malta oottaa Vihan liekit-elokuvaa!! T:annie

  VastaaPoista
 2. Määkään en millään jaksais oottaa. Onneks ton leffan voi käydä kattomas useemmankin kerran. Ne liekehtivät viitat sai mut haukkomaan henkeä!

  VastaaPoista
 3. Ihania varsinki noi luola kohat !! <33

  VastaaPoista
 4. Se elokuva oli ihana♥♥♥

  VastaaPoista
 5. IHANIIIIA KUVIA, ja mitä mahtavin elokuva! En tiedä miten kestän odottaa kakkosta!:)♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Ihana elokuva oli!! <33 Ja mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
 7. toi eka kuva <3 i'm speechless.

  VastaaPoista
 8. Ihanii!! Varsinkin noi Rue-kuvat <3<3

  VastaaPoista
 9. voi ihania :3 ei noit voi olla kattelematta

  VastaaPoista
 10. Jenniferin ja Joshin kemiat toimi leffassa täydellisesti ja ne näytteli loistavasti yksiin! Ehkä yksi parhaimmista leffapareista ikinä! Muutenkin roolitus meni täysin nappiin!

  Toi eka kuva.. <3 Romantikon sydämeni huokaisee onnesta.

  VastaaPoista
 11. Toi leffa oli niin ihana, se meni nii nopeesti ohi et oikeest en kestä.
  Ja vast vuon 2013 syksyl Vihan Liekit oikeesti mä en kestä odottaa, vaik pakko se vaan on:) Toi oli oikeest tosi hyvä leffa kaikist eniten yllätti Capitol, ne oli saanu siit aivan upeen. Mut jotenki toivon et sit dvd:lle tulis joku pidennetty versio mis ois enemmä kohtauksii tai jotain. Mua ärsytti pari asiaa: Buttercup eiks ois ollu mahdollist et ne ois voinu kuvata oranssii kissaa siin yhes vaihees. Sit et ne sudet oli aik perus ku pää asiahan niis oli ne silmät ja sit se et Peetan jalka ei mennykkää sillee amputointikuntoo ja et ei näytetty sitä sairaala kohtausta tai sitä ku katniss on siin lasis sillee peetaaa... Ja sit et se voittaja haastatteluhommeli nii siin ei ollu sitä videoo. Se oli just läppä ku tuli se video siit sodast ja Effie osas sen ulkoo, ja se et ammattilaiset ei saa jälkkärii. No se oli kyl kaikin puolin ihana leffa

  VastaaPoista
 12. Oii, vähänkö rakastuin tohon elokuvaan ! ♥
  enkä mitenkää jaksais oottaa sitä Vihan liekit-elokuvaa, mutta vooin aina kattoo ton uudelleen :3 ja lukee ne maailmanparhaimmat kirjat <3

  VastaaPoista