torstai 23. lokakuuta 2014

Kilpailu: Voita liput Matkijanärhi osa 1:n ennakkonäytökseen!


Jipii, nyt on kilpailun aika! Meillä on aivan huippupalkinnot, sillä onnekkaimmat pääsevät näkemään Matkijanärhi osa 1:n ennakkoon 18. marraskuuta! Jaossa on kaikkiaan 10 aveckutsua eli yhteensä 20 pääsee näytökseen Helsingissä Tennispalatsissa järjestettävään näytökseen.

Osallistumisohjeet:

Etsi alla oleva matkijanärhi jostakin sivuiltamme. Sitä klikkaamalla löydät kysymyksen, johon vastaamalla pääset mukaan kilpailuun! Lähetä vastauksesi osoitteeseen sysimarja@gmail.com otsikolla "Matkijanärhi-kilpailu" 9.11. klo 12:00 mennessä. Laita viestiin mukaan nimesi ja osoitteesi! Kilpailun aikataulun mukaan emme kerkeä kysymään osoitteita vain voittajilta. Jos olet alaikäinen, kysy vanhemmiltasi lupa antaa osoitteesi. Osoitteita ei käytetä muuhun kuin palkintojen toimittamiseen!

Muista perustella vastauksesi hyvin, sillä paras perustelu voittaa yhden aveckutsun, kun loput yhdeksän arvotaan kaikkien osallistujien kesken! Voittajat julkaistaan 9.11. Olkoon onni aina teille myötäinen!

Mistä matkijanärheä sitten kannattaisi etsiä? Olisikohan se lentänyt lopun alkuun? ;)
Chatissä annettuja vinkkejä: Matkijanärhi ei löydy mistään uutisesta ja se löytyy ihan täältä Sysimarjasta, ei esim. meidän Facebookista. Näihin kriteereihin mahtuu tasan 9 eri sivua. Etusivulta tai melkein mistä tahansa muualta riittää kaksi klikkausta matkijanärhen löytämiseksi.

4 kommenttia:

 1. Hei! Mietin vaan et jos vastauksesta tulee kauheen henkilökohtainen niin eihän se sitten leviä missään? :D Haittaako jos siitä tulee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit kirjoittaa ihan vapaasti, vastaukset näemme vain me Sysimarjan ylläpitäjät. :) Ainut, mitä saatamme vastauksesta julkaista, on sen hahmon nimi, johon voittaja samaistuu.

   Poista
 2. onko liput arvottu jo? (:

  VastaaPoista
 3. Onnea voitin Glitterin kisan ja toivon että muillaki on onnea :)☆★☆★

  VastaaPoista