sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Jennifer Lawrencen haastattelu Cineplex magazinessa

Jennifer Lawrence puhuu marraskuun Cineplex Magazinessa näyttelemisestä, Oscareista ja tietenkin Matkijanärhi osa 1:stä! Hän on myös lehden kannessa Katnissina. Alla on osia jutusta suomennetuna.

Jennifer kertoo ottaneensa mallia hiljaisemmista miehistä Katnissin kuvaamisessa:
"Niin, tiedän sen olevan outoa, mutta en koskaan oikeastaan kanavoinut naista Katnissiin. Minä olin ainoa Katnissin feminiininen osa ja minusta tuntui, että se oli riitävästi koska en ole kuitenkaan kovin feminiininen." Hän sanoo ja nauraa kuuluisaa käheää nauruaan.

Jennifer kertoo makijanärhen alusta:
"Katniss herää vyöhykkeellä 13, vyöhykkeellä jonka olemassaolosta hän ei tiennyt, ja hänen kotinsa on poissa, Peeta on poissa. Joten hänen täytyy todellakin tavallaan rakentaa itsensä uudelleen naarmusta. Hänellä on ollut hermoromahdus kaikesta tapahtuneesta kahdessa peräkkäisessä pelissä ja Peetan menettämisestä."

Matkijanärhi osa 1:sen loppumisesta:
"Voi Luoja, en halua kertoa teille sitä. Se on mahtava loppu ja te tulette todellakin olemaan  ärsyyntyneitä."


Ja kuvauksien lopettamisesta:
"Me kaikki [Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson ja Josh Hutcherson] vain makoilimme ja pidimme kiinni toisistamme kuin koiranpennut" 
Hemsworth muistaa saman hetken:
"Me kaikki tunsimme kuinka vahva suhteemme oli ja kuinka vahva vuosien aikana kehittämämme side oli", hän sanoo. "Olemme jakaneet niin monta ratkaisevaa hetkeä elämissämme. Se on todellakin jotain mihin kaikki ihmiset ympärillämme voivat samaistua. Se on todella ainutlaatuinen kokemus."

Lehden voi ladata PDF-muodossa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti