torstai 23. tammikuuta 2014

Video: Elizabeth Banks Jennifer Lawrencen Oscar-ehdokkuudesta

Elizabeth Banks puhui E! Onlinen kanssa Jennifer Lawrencen kolmannesta Oscar-ehdokkuudesta. Hän kertoo olleensa Matkijanärhen kuvauksissa sinä päivänä, kun ehdokkuudet julkaistiin.

"Joo, olin [Matkijanärhen] kuvauksissa sinä tiistaina, kun hänet asettettiin ehdokkaaksi", Banks kertoi E! Newsille vuoden 2014 Sundance Film Festivalin tilaisuudessa, jossa hän oli elokuvansa Little Accidents takia. "Me kaikki vitsailimme hänen kanssaan enemmän kuin mitään muuta."
Banks, joka myös kutsui J. Law:n toista Oscar-ehdokkuutta [köhköh, ehdokkuus on kolmas] American Hustlesta "aika siistiksi", jatkoi, "Aika paljon pistelevää läppää häntä kohtaan. Hän kestää sen kyllä, mikä on ihana piirre hänessä."
Ei ole salaisuus, että Banksillä, Lawrencella ja muilla Nälkäpelin näyttelijöillä on tosi hauskaa yhdessä kuvatessa. Joten mikä on hulluin asia, jonka Banks on ikinä nähnyt Lawrencen tekevän?
"En voisi koskaan toistaa hulluinta", hän sanoi. "Hän on joutunut moniin ongelmiin."
"Emme kerro kaikkia kuvauksiin liittyviä salaisuuksiamme", Banks sanoi, lisäten Lawrencesta, "Hän on juuri sellainen kuin ihmiset toivovat hänen olevan eli tosi hauska, rento tyttö, jonka kanssa haluaa hengailla. Hänen kanssaan haluaa todella juoda oluet."
Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti