lauantai 4. tammikuuta 2014

Megan Hayes puhuu Vihan liekkeihin valmistautumisesta, omista kohtauksistaan yms.


HG Girl on Fire-fanisivu sai mahdollisuuden haastatella vyöhykkeen 6 narkkaria näyttelevää Megan Hayesiä, joka paljasti monia seikkoja omista Vihan liekit-kokemuksistaan.
Olitko nähnyt ensimmäisen elokuvan? [ennen koe-esiintymistä]
En, olin kamala fani ja nyt olen valtaisa fani. Sitä ei oltu vielä julkaistu DVD:nä, enkä ollut nähnyt sitä sen ollessa elokuvateatterissa. Koe-esiintymistä edeltävänä iltana pänttäsin netissä, tutkin kaikkea mitä pystyin ja sitten ennen takaisinkutsua luin kaiken [kirjat]. Niitä oli niin hauska lukea, kirjat ovat mahtavia. Lainasin ne äidilleni, hän luki ne.
Kirjojen lukemisen lisäksi, mitä muuta teit valmistautuaksesi rooliin? Pääsitkö ollenkaan puhumaan Suzanne Collinsin kanssa?
Voi ei, en päässyt juttelemaan Suzannen kanssa. Tein itse paljon tutkimusta. Pidin päiväkirjaa, hain paljon tietoa huumeriippuvuudesta. Laihdutin paljon, minun piti saavuttaa noin 47-48 kiloa näytelläkseni narkkaria, koska hän on nälkiintynyt. Kirjoissa häntä sanotaan luurankomaiseksi. Joten laihdutin vajaa kuusi kiloa ja sitten hain tietoa huumeriippuvuudesta, katsoin paljon siitä kertovia elokuvia ja sitten kaikkea mitä teen kaikkien muidenkin hahmojen kohdalla. Luen hänestä niin paljon kuin pystyn. Hieno juttu kirjassa on se, että hän [Suzanne] hyvän yleiskuvan, mutta mielikuvitukselle on paljon tilaa, joten se oli hyvin hauskaa.
Ennen elokuvan ilmestymistä julkaistiin kuva, jossa naamioit Josh Hutchersonin käsivartta. Ja valitettavasti kyseinen kohtaus ei päätynyt elokuvan viimeiseen versioon, mutta voitko kertoa meille, mitä siinä kohtauksessa tapahtui?
Toivon, että se päätyy DVD:n poistettuihin kohtauksiin, koska se oli itse asiassa ensimmäinen päivänä kuvauksissa. Kohtaus, jonka kuva on US Weeklystä, on kohtaus koulutuskeskuksen naamiointipisteeltä. Minä ja toinen narkkari olimme kohtauksessa ja hänet oli maalattu päästä varpaisiin sulautumaan tähän bambupuiseen alueeseen. Peeta ja minun hahmoni, narkkari, ystävystyvät rakkaudesta naamiointiin, sillä Peeta on myös hyvä naamioitumisessa, joten se on meidän ystävystymishetkemme.
Kenen kanssa työskentelit kuvauksissa eniten?
Työskentelin ehdottomasti eniten Jenin ja Joshin kanssa, pääasiassa Joshin.
No, hän pitelee sinua pitkään.
Joo, minulla ei ole valittamisen aihetta. Jos sinun on lähdettävä, niin suosittelen ehdottomasti tekemään sen Josh Hutchersonin käsivarsilla Havaijilla. Joten, neidit, muistakaapa se.
Siinä kohtauksessa sinun pitää kellua vedessä. Elokuvassa kyseessä on eristetty alue, mutta kuvausten aikana sinä oikeasti kelluit meressä pois päin, eikö?
Voi kyllä, olin Tyynessä valtameressä. Minut heitettiin mereen joka päivä. Se ei oli kovin lämmin ja minussa oli vähemmän rasvaa, joten vesi tuntui tosi kylmältä. Kuvasimme iltahämärissä, joten auringon kuumuutta ei ollut. Pelottavin juttu, pelkäsin jo valmiiksi haita ja minua alkoi jännittää. Oli pari päivää, jolloin he laittoivat kellukkeen selkääni, jolloin vain kelluisin, kun he työnsivät ruumistani merelle päin. Oli muutamia ottoja, joissa he työnsivät minut merelle ja sitten Jen ja Josh tekivät kohtauksen, jossa Josh sanoo, "En edes tietänyt hänen nimeään." Ja minä vain kelluin esittäen kuollutta, yrittäen olla täysin liikkumatta. Ja ajattelin, "Hain olisi niin helppoa vain ahmaista minut juuri nyt."
Kerran olimme kuvaamassa vähän toimintaa ja olin Joshin käsivarsilla ja odotimme pitkään, että he laittoivat kameran rullaamaan. Hänen kasvonsa olivat hyvin lähellä korvaani ja olimme vedessä ja tosi hiljaa hän aloiti, "Duh-nuh, duh-nuh [Tappajahain teemamusiikki]." Hän sanoi, "Sinä olet juuri nyt täysin veren peitossa, hai voisi niin helposti syödä sinut." Sanoin, "Olet ilkein ihminen ikinä!" Hän oli kuin isoveli, ollen ilkeä ja huvittava yhtä aikaa.
Koko haastattelun voi käydä lukemassa englanniksi täällä. Hän puhuu vielä mm. siitä miten sai roolin, kohtausten leikkaamisesta, muiden näyttelijöiden kanssa työskentelemisestä ja faneista.

Lähde

1 kommentti:

  1. Joo, itekki olisin mieluusti ottanu roolin mieluusti vastaan, jos se ois ollu mahdollista. Kuulostaa liianki hyvältä. :D

    VastaaPoista