keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Video: Jena Malone Live with Kelly & Michael-ohjelmassa

Jena Malone vieraili syntymäpäivänään Live with Kelly & Michael-ohjelmassa, jossa hän puhui synttäri- ja kiitospäiväsuunnitelmista sekä Nälkäpelin päättymisestä.


  • Jena kertoi, että koska hänen viime vuotiset 30-vuotissyntymäpäiväjuhlansa olivat niin suuret, hän halusi nyt vain pysytellä hotellissa ja tilata syötävää huonepalvelusta.
  • Hän kertoi kiitospäiväsuunnitelmista, että hän ja hänen pikkusiskonsa olivat menossa viettämään juhlaa perheensä kanssa ja heidän tehtävänään oli tehdä jälkiruokaa. He suunnittelevat leipovansa donitseja ja piirakkaa. 
  • Nälkäpelin päättyminen on katkeransuloista, mutta koko tiimi on odottanut innoissaan päästä kertomaan tämä tarina. Jenasta on mahtavaa päästää Katniss lepäämään, koska tämä on käynyt läpi niin paljon. Hän on iloinen, että Katniss voi nyt oikeasti aloittaa elämänsä, hankkia perheen ja tehdä mitä hän haluaakaan. Päättyminen on kuitenkin vaikeaa, koska Jena rakastaa kaikkia mukana olleita. Hänestä on kuitenkin mahtavaa, että nyt kun he näkevät toisiaan, sen ei tarvitse tapahtua lehdistön keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti