maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulun runsaudensarvi


Sysimarjan joulun runsaudensarvi aukeaa nyt! Haluamme kiittää kaikkia kävijöitä ja mikäs olisikaan näin jouluna parempi tapa kuin joululahjoilla! Sen sijaan, että järjestäisimme kilpailun, jossa vain pari onnekasta voittaisi jotakin, pyydämme teitä lähettämään yhteystietonne meille, niin me lähetämme jonkin Nälkäpeli-aiheisen lahjan jokaiselle*.

Homma toimii näin: lähetä 12.12. klo 23:59 mennessä nimesi ja osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen sysimarja@gmail.com otsikolla "Joulun runsaudensarvi". Mukaan voi halutessaan laittaa terveisiä meille ja muille Tribuuteille, mutta tämä ei ole pakollista. :)

*Uskon vakaasti, että jokaiselle osallistujalle riittää lahja, mutta tietysti pitää mennä pienellä varauksella. Jos ne eivät riitä, lahjan saajat arvotaan. Kuvassa on osa mahdollisista lahjoista ja niistä saa esittää toiveita, jotka pyritään toteuttamaan, mutta lahjoja on luonnollisesti rajattu määrä.

Kiitos kaikille kävijöille! ♥ Vaikka olemme tulleet elokuvasarjan päätökseen, toivomme, että uutisoitavaa riittää jatkossakin ja viihdytte seurassamme vielä pitkään!

Suuret kiitokset myös Nordisk Filmille, jolta olemme saaneet suurimman osan lahjoista jaettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti