keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Video: Jennifer Lawrence puhuu Nälkäpelistä, Amy Schumerista ja Passengers:sta

Entertainment Weekly valitsi Jennifer Lawrencen vähän aikaa sitten vuoden viihdyttäjäksi ja julkaisi hänestä artikkelin, jonka skannauksiin pääsee tätä kautta. Sen lisäksi haastattelusta on julkaistu videon pätkä, jonka voi katsoa alta!


  • Jennifer kertoo tapauksessa, jossa hän ja Amy Schumer olivat niin humalassa, että päätyivät tanssimaan Billy Joelin pianon päälle tämän konsertissa. Schumer oli kutsuttu tanssimaan konserttiin Uptown Girlin aikana ja hän otti Jenin mukaan harjoituksiin ja itse konserttiin. Schumer sanoi menevänsä pianon päälle ja halusi Jenin sinnekin mukaan ja uhkasi roikkuvansa hänessä, jos hän olisi yrittänyt lähteä.
  • "Nälkäpeli rokkasi!" Jen kertoo, miten hän puhui veljensä kanssa puhelimessa ja tajusi, ettei Nälkäpeli-elokuvia tehtäisi enää lisää. Se on Jenistä outoa, mutta nyt on oikea aika. Nälkäpeli-porukalla oli mahtavia kotibileitä. Jen, Josh ja Liam näkevät toisiaan jatkuvasti ja Woody lähettelee outoja sähköposteja, joten ne asiat eivät ole muuttuneet Nälkäpelin päättymisestä huolimatta.
  • Ensi vuonna Jen nähdään elokuvassa Passengers. Hän halusi kieltäytyä roolista elokuvan tiettyjen elementtien takia jo ennen kuin oli lukenut käsikirjoituksen, mutta luettuaan sen hän ei pystynyt lopettamaan tarinan miettimistä ja otti roolin vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti