keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Nälkäpeli-elokuville tulossa esiosia?


Voisivatko Nälkäpeli-elokuvat jatkua esiosilla? Lionsgaten varapuhemies Michael Burns on sitä mieltä, sillä puhui eilen UBS Global Media and Communications-konfferenssissa New Yorkissa. Hän sanoi, että Harry Potter-sarjan tapaan Nälkäpeli tulee jatkamaan elämäänsä.

Näin hän sanoi:
"Yksi asia, mitä lapset kaipasivat (aikaisemmista Nälkäpeli-elokuvista) oli, että (viimeisimmisstä elokuvissa) ei ollut areenoita", hän sanoi, viitaten stadioneihin, joilla lapset tappoivat toisiaan ja huomioiden, että aikaisemmat elokuvat kattoivat vain 74. ja 75. pelin. "Jos menisimme taaksepäin, areenoita tietenkin olisi."
Hänen mukaansa siis Matkijanärhi osa 1 ja 2 eivät ole tuottaneet yhtä paljon kuin Nälkäpeli ja Vihan liekit, koska niissä ei ole itse peliä, ja että "lapset" haluavat nähdä lisää pelejä. Fanisivu Down With The Capitolilla oli hyvä pointti: mitenkäs Coinin kävi, kun hän ehdotti uutta Nälkäpeliä? Niinpä.

Henkilökohtaisesti olen samaa mieltä kuin Francis Lawrence, Nina Jacobson ja monet näyttelijät ovat: tarinan on tultava Suzanne Collinsilta ja sen on kunnioitettavaa alkuperäistä trilogiaa. Aivan sattumanvaraisista peleistä elokuvan tekeminen menisi täysin ohi koko Nälkäpelin pointista, me todella olisimme Capitol.

Fanit ovat kertoneet laajasti mielipiteensä sosiaalisessa mediassa ja Burnskin sai varmasti niistä tietää, sillä Varietyn artikkelissa hän kommentoi myöhemmin vielä seuraavaa:
"Millaisia laajennuksia Nälkäpeli-brändille sitten tavoittelemmekin, aikomuksemme ei ole ylistää väkivaltaa kertomalla sattumanvaraisesti tarinoita areenalta, vaan jatkaa Suzanne Collinsin tutkimusta sotateorian käsitteistä."
Saa nähdä, miten tässä käy. Olkoon onni aina meille myötäinen! Nälkäpelin lisäksi Lionsgate suunnittelee laajennoksia myös muille isoimmille sarjoilleen, Twilightille, The Expendablesille ja Saw'lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti