tiistai 22. joulukuuta 2015

Elizabeth Banks puhuu Matkijanärhi osa 2:n käsikirjoittamattomasta kohtauksesta


Onko täällä vielä joku, joka ei ole nähnyt Matkijanärhi osa 2:ta? Jos on, niin tämä sisältää juonipaljastuksia kohtauksesta, jota ei ole kirjassa! Huffington Postin haastattelussa Elizabeth Banks puhuu elokuvassa nähtävästä Effien ja Haymitchin välisestä kohtauksesta, jota ei oltu käsikirjoitettu. Kyseessä on Hayffie-suudelma!
”Me suunnittelimme sen hetken. Woody [Harrelson] ja minä menimme siihen hetkeen, jota ei ollut käsikirjoitettu ja me improvisoimme”, sanoi Banks. ”Päätimme tehdä sen ja ohjaaja oli, ’Rakastan sitä. Kokeillaan sitä uudestaan.’ Me teimme sen myös ilman suudelmaa ja annoimme hänen päättää editointihuoneessa ja rakastamme sitä, että hän piti sen mukana.”
Oliko fanien tarkoitus nähdä jotain romanttista kaksikon välillä? Elizabeth vastaa nauraen, ”Toivon niin.”
”Luulen, että heidän välillään oli ehdottomasti jotain”, hän jatkoi, ”Joo, minusta heillä on pitkä, yhteinen historia, eikä kumpikaan heistä ole menossa alttarille vähään aikaan, joten minusta kyse on vain siitä, että heillä on tosi vahva yhteys.”
Elizabeth sanoo, monien muiden tapaan, että hänen mukanaolonsa mahdollisissa Nälkäpelin esiosissa riippuisi yhdestä asiasta:
”Minusta asia on Suzanne Collinsin, sarjan luojan, käsissä. Mitä ikinä hän haluaakan tehdä, olisin mukana”, sanoi Banks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti