perjantai 26. syyskuuta 2014

Uusi hakkerointimahdollisuus auennut mobiilisivulla


Noin kuukausi sitten alkunsa sai mobiilisivu m.district.co.in, jonka kautta oli mahdollisuus hakkeroida TheCapitol.PN. Nyt sivulle on avattu uusi hakkerointimahdollisuus! Se toimii samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, alla ohjeet ensimmäistä hakkerointia koskeneesta postauksesta:
Aloita menemmällä osoitteeseen m.district13.co.in mobiililaitteellasi. Jos tämä ei toimi, kokeile osoitetta m.district13.co.in/signin. Kun olet päässyt sivulle, yhdistä Facebookiin tai Twitteriin. Seuraavaksi avaa thecapitol.pn tietokoneellasi ja kirjoita oikeasta yläkulmasta löytyvä "session code" mobiilisivulla näkyvään ruutuun. 
Paina vasemmallaa toisena olevaa ruutua (hack discovered) ja etenet ruutuun, jossa pyydetään ensimmäisenä lukitsemaan näyttö pystyasentoon. Paina "initiate" ja pääset varsinaiseen hakkerointiin, jossa  turkoosi viiva pitäisi saada pysymään kapean alueen sisällä. Seuraa samalla thecapitol.pn:ää tietokoneellasi, sillä hakkeroinnin edistyminen näkyy siellä!
Tällä kertaa hakkerointia paljastaa todellisia "Capitol Concerns"-viestejä, joiden Capitol on varmasti toivonut pysyvän piilossa. Tämä ei kuitenkaan ole ainut tapahtuva asia, vaan menemällä tietokoneellasi osoitteeseen district13.co.in, näkyviin tulee seuraavanlainen viesti kapinallisilta:
"Olemme totuuden etsijöitä. Olemme Matkijanärheen uskovia. Vyöhykkeemme palavat, mutta kestämme lieskat. Ja me taistelemme jopa sen jälkeen, kun sydämemme ovat pysähtyneet. Capitol saa tuntea raivomme. Ja pian se saa tuntea sinun [raivosi]."
Kun tällä ruudulla liikutat hiirtäsi neliöiden päällä, löydät kaksi sellaista, jotka muuttuvat vihreiksi. Näiden kautta löydät kapinallisten piilotettua dataa. Toinen avaa Cressidan kansion (kuva yllä) ja toinen on viesti kapinallisilta sekä "live-kuvaa", siitä mitä vyöhykkeillä todella tapahtuu.


Itse en ole vielä saanut hakkerointia suoritettua, joten en valitettavasti osaa auttaa, jos tämän kanssa tulee ongelmia. Itselläni ongelmana on, että koneen ja kännykän synkronoinnissa on ilmeisesti jotain vikaa, sillä mobiilisivulla pääsen kyllä pitämään viivaa vaaditulla alueella, mutta edistymiseni ei näy koneellani. Tätä täytyy kokeilla myöhemmin uudestaan!

Print screeneistä kiitos Down with The Capitolille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti