torstai 5. kesäkuuta 2014

Videoita Glamour Awardseista

Sam Claflin ja Natalie Dormer vierailivat tiistai-iltana Lontoossa järjestetyissä Glamour Women of the Year Awardseissa ja antoivat muutaman lyhyen haastattelun, jotka on katsottavissa alla.

Tällä videolla Sam ja Natalie nähdään nopeasti kohdassa 1:56. He puhuvat siitä, kuin mukavaa on nähdä toisensa hienosti pukeutuneina, koska he ovat juoksennelleet yhdessä liassa ja viemäreissä Matkijanärhen kuvauksissa.


Toisella videolla Sam ja hänen vaimonsa Laura Haddock kertovat, miten he valmistautuivat gaalaan. Sam kertoo olleensa itse keittiössä ja Laura valmistautui yläkerrassa ja he huutelivat välillä toisilleen, esim. "Haluatko kupin teetä?" Sam sanoo valinneensa pukunsa viime viikolla ja hänen valmistautumisensa oli käytännössä siinä. Hän ei kadehdi Lauran valmistautumisprosessia, mutta sanoo pitävänsä lopputuloksesta. Aw, he ovat ihana pari. ♥ :)


Natalie ja Sam nähdään videon kohdalla 1:13 ja Natalie kommentoi sitä, miten mielenosoittajat Thaimaassa ovat omaksuneet Nälkäpelin kolmen sormen kunnianosoituksen omaan käyttöönsä (aiheesta lisää täällä). Sam taas sanoo Katnissin olevan inspiroiva, kuten myös Jennifer Lawrencen. Hänestä on hienoa olla osa jotain näin suurta.


Tällä videolla nähdään, miten Natalie julistaa Samin Glamourin vuoden mieheksi sekä tämän kiitospuhe. Siinä hän kiittää elämänsä naisia eli äitään ja vaimoaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti