lauantai 21. kesäkuuta 2014

That's a wrap! - Kuvaukset ovat tulleet päätökseen

Viime yönä Nälkäpeli-sarjan kuvaukset saatiin kokonaisuudessaan päätökseen, kun Matkijanärhi osa 2:n kuvaukset päättyivät Berliinissä noin kolmelta Suomen aikaa. Francis Lawrence huusi viimeisen kerran "poikki" ja näyttelijät sekä osa tuotantotiimistä saivat työnsä päätökseen. Onko muillakin haikea olo? Kuvauspaikalla tunteet olivat selvästi pinnassa, sen todistaa tuottaja Nina Jacobsonin tviittama kuva:

Tviitissä Nina kiittää Suzanne Collinsia, ohjaaja Francis Lawrence (Hibbits Twitterissä) sekä faneja. Yleisesti uskotaan, että kuvassa ovat Jennifer Lawrence ja Woody Harrelson Katnissin ja Haymitchin peruukit päässään, Josh Hutcherson omissa tummissa hiuksissaan sekä Liam Hemsworth. 

Sam Claflinkin (Finnick) kiitti tänään Twitterissä kaikkia mukana olleita kolmen viestin pituisella tekstillä:
"Haluan/minun täytyy vain ilmaista suuret kiitokseni kaikille (näyttelijöille, tuotantotiimille & faneille), jotka ovat työskennelleet niin kovasti niin pitkän ajan tehdäkseen Nälkäpeli-kokemuksesta sen, mitä se on. Mutta myös siitä, että minuun luotettiin tarpeeksi ja minun annettiin olla osa sitä. Olen etuoikeutettu, otettu ja tosi onnekas, että olen saanut jakaa tämän mahdollisuuden niin monien intohimoisten ja taitavien ihmisten kanssa."
Eilen kuvausten päätöstä kunnioittaen fanit ympäri maailman päättivät kiittää näyttelijöitä ja tuotantotiimiä tviittaamalla kiitoksensa ja käyttämällä hashtagia #ThankYouTHGCastAndCrew ja tämä hashtag oli eilen yksi kymmenestä tviitatuimmasta sekä Amerikassa, että Iso-Britanniassa. Myös muut sosiaaliset mediat ovat täyttyneet viesteistä ja kuvista, joilla kiitoksia on ilmaistu, joten tagia kannattaa seurata!

Kuvaukset saattavat olla ohi, mutta viimeisen elokuvan ilmestymiseen on vielä vajaa puolitoista vuotta, joten vielä on pitkä matka edessä ja ainakin itse olen siitä iloinen. Nyt vain odotetaan, että pääsemme näkemään mitä Francis Lawrence ja muut ovat valmistelleet meille viime syksystä lähtien Matkijanärhi-elokuvien muodossa!

5 kommenttia:

 1. Tunteet pinnassa, mutta sekalaisina: iloinen että promoaminen alkaa, mutta surullinen että kuvaukset ovat ohi.. Toivottavasti saamme nähdä lisää "joshifer" elokuvia tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva, hirveetä vaan ajatella että näyttelijöiden pitkä taival on nyt käyty. :'( Kun oma olo on tällänen, että on koko ajan itkun partaalla, en voi kuvitellakkaa millanen olo esim. Jenniferillä ja Joshilla on... Vaikka tiesiki, että pakkohan kuvausten on joskus loppua, niin ei sitä vaan niin ajatellu, tääki tuli niin äkkiä. En tiä koska mulla on ollu näin tyhjä olo, jatkuu varmaan seuraavat viis vuotta :'(:'(:'(

  VastaaPoista
 3. Onhan tää tosi haikeeta, mutta taas uusi askel kohti Matkijanärhi-elokuvia!

  VastaaPoista
 4. Mun elämä on pian ohi:'( jos ne vaa kävis suomessa niinkuin harry potter näyttelijät:/ se ois ihanaa mut ei nii varmaa tuu tapahtuu:(

  VastaaPoista
 5. Eiiiii, mä en kestä!!!hyvä et promoamiin alkaaa mut en pääse yli et tää loppuu:,(((

  VastaaPoista