maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sam Claflin Glamour UK:n heinäkuun numerossa


Sam Claflin valittiin Glamour UK:n vuoden mieheksi ja tämän kunniaksi hänen haastattelunsa löytyy lehden heinäkuun numerosta ja Sam komeilee myös sen kannessa! Alta löytyy skannaukset lehdestä, suomennos osasta haastattelua sekä video kuvausten kulissien takaa. Kuvat voi suurentaa klikkaamalla!

"Alun perin ylläni oli valtava paine." Korkeimman järjestyksen vähättelyä, joku saattaisi sanoa. Kun brittiläinen näyttelijä Sam Claflin päihitti joukon nimiä, mukaan luekien Armie Hammerin, taistelussa Finnick Odairin halutusta roolista Nälkäpelin toisessa osassa, internetillä ja hänen vaimollaan oli mielipiteensä. Eikä pääosin positiivisia...
"En voinut muuta kuin törmätä valintaani liittyviin kommentteihin. Niitä oli kaikkialla", nauraa 27-vuotias suffolkilainen. [paitsi että hän on oikeasti Norwichista] "Aloitin prosessin ajattelemalla, että minun pitäisi mennä suureen leikkaukseen tehdäkseni kaikki iloisiksi. Nuoren Brad Pittin naama, Zac Efronin vatsalihakset, Dwayne Johnsonin rintalihakset ja Channing Tatumin vasen pohje! Mutta on mahdotonta miellyttää kaikkia. Luotin tiimiin, joka toi teille Jennifer Lawrencen Katnissina. Heillä oli syynsä valita minut ja tein kovasti töitä todistaakseni epäilijöille, että minä olin oikea mies hommaan.
Sen hän todellakin teki hohtavilla arvosteluilla ja Vihan liekkien 865 miljoonan dollarin maailmanlaajuisilla lipputuoloilla. Mikä saattaa johtua osittain maailman ihastumisesta hänen kanssanäyttelijästään Jennifer Lawrencesta. Sam itse on suuri fani:
"Hän on tämä nuori, lahjakas tomppeli, joka on voittanut Oscarin niin nuorena ja koko maailma rakastaa häntä. Mutta hän ansaitsee jokaisen kehun, jonka hän on saanut. Voin turvallisesti sanoa, että rehellisesti hän ei ole eikä tulekaan koskaan päästämään sitä nousemaan päähänsä. Hän on minulle yhtälailla inspiraatio kuin kaikille muillekin ja rakastan sitä, että olen rakastanut mahdollisuutta työskennellä hänen kanssaan."


Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti