sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kilpailu puolen miljoonan latauksen kunniaksi!


Viikko sitten, 1.6., sivujen latausmittariin pyörähti numero 500 000 ja kiitoksena tämän merkkipaalun saavuttamisesta on aika järjestää kilpailu! Kiitos kaikille, jotka käytte täällä päivittäin, ehkä jopa useamman kerran päivässä, tai edes silloin tällöin. Merkitsette meille paljon!

Osallistumisohjeet:

Tässä kun yhä odottelemme Matkijanärhi osa 1:n traileria, haluaisin kuulla mitä haluaisitte nähdä trailerissa, kun se vihdoin ilmestyy. Tai mitä luulette siihen sisältyvän? Lähettämällä vastauksen 22.6. klo 18:00 mennessä osoitteeseen sysimarja@gmail.com ja liittämällä mukaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi olet mukana arvonnassa.

Voittajalle on luvassa kuvanmukainen t-paita, joka on aivan uusia ja käyttämätön ja peräisin CafePressistä. Paidan koko on S (rinnan ympärys 91,4 cm, pituus 63,5 cm ja hiha 25,4 cm).

Alempi kuva © CafePress

9 kommenttia:

 1. onks moni jo osallistunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama, toivon kyllä vielä lisää osallistujia! :)

   Poista
 2. Ainakin mä oon osallistunu?

  VastaaPoista
 3. Riittääks etunimi vai pitääkö olla myös sukunimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan miten ite tykkäät laittaa, nimimerkkikin riittää. :)

   Poista
 4. Mä laitoin sukunimen etunimen lisäksi :)

  VastaaPoista
 5. Julkastaanko voittajan nimi täällä? Siis niinku ilmotetaanko vaan voittajalle vai tuleeks tännekki ilmotus voittajasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittaja julkaistaan myös täällä, kuten muidenkin kilpailujen päätteeksi on tehty. :) Jos voittaja on osallistunut koko nimellään, esille tulee etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain.

   Poista