maanantai 30. marraskuuta 2015

Matkijanärhi osa 2 jatkoi edelleen Amerikan katsotuimpana elokuvana


Amerikassa vietettiin torstaina kiitospäivää, mikä tarkoitti viiden päivän mittaista viikonloppua. Kyseessä oli Matkijanärhi osa 2:n toinen viikonloppu ja se jatkoi suvereenisti katsotuimpana elokuvana. Tuona aikana se tuotti arviolta 75,8 miljoonaa dollaria ja kokonaisuudessaan se on tuottanut n. 198 miljoonaa dollaria. Toisena oli perjantaina ensi-iltansa saanut Pixarin Kunnon dinosaurus 56 miljoonalla dollarilla.

Muualla maailmassa Matkijanärhi osa 2 tuotti viikonlopun aikana yhteensä 62 miljoonaa dollaria, jolloin kansainväiliset tuotot ovat yhteensä 242,4 miljoonaa dollaria ja koko maailmanlaajuiset 440,7 miljoonaa dollaria.

Täällä Suomessa Spectre valitettavasti nousi takaisin katsotuimmaksi elokuvaksi ohittaen Matkijanärhi osa 2:n, jota oli sunnuntai-iltaan mennessä katsottu 102 916. Voimme lohduttautua sillä, että Matkijanärhi osa Amerikassa jo lehahtanut Bondin ohi lipputuloissa, vaikka agenttitoimintaa on voitu katsoa amerikkalaisissa elokuvateattereissa kaksi viikkoa pidempään!

Lähde 1, lähde 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti