lauantai 28. marraskuuta 2015

Josh Hutcherson Flaunt-lehdessä


Flaunt-lehden joulukuun numerossa sekä nettisivuilla on Josh Hutchersonin haastattelu sekä sen yhteydessä upea kuvasarjassa! Josh puhuu mm. median vaaroista, tyylistä ja Matkijanärhi osa 2:sta. Olen suomentanut muutaman kohdan alle, mutta koko jutun ja lisää kuvia löytää Flauntin sivuilta!
Suuren elokuvasarjan aiheuttamasta stressistä:
"Ennen Nälkäpeliin lupautumista, Jenin [Lawrence] täytyi miettiä sitä pari päivää, halusiko hän elämästään tulevan tällaista vai ei [haastattelussa aikaisemmin Josh puhui kuuluisuuden negatiivisista puolista] ja lähtisikö siihen mukaan. Minä en edes ajatellut sitä, mikä oli naiivia. Luin käsikirjoituksen ja tarinan ja hahojen vuoksi halusin tosi kovasti olla mukana. Halusin tehdä tämän elokuvan, koska halusin kertoa tämän tarinan ja näytellä tätä hahmoa", hän selittää. "En ajatellut sekuntiakaan sen seurauksia ja jälkikäteen ajateltuna olin idiootti, koska en miettinyt sitä. Tulla sysätyksi miljoonien ja taas miljoonien ihmisten eteen potentiaalisesti tosi menestyneessä sarjassa - en ajatellut mitään sellaista, ajattelin vain haluavani tehdä siistin elokuvan. En olisi mitenkään voinut ymmärtää kuuluisuuden suuruusluokkaa, koska se on jotain sellaista jota ei oikeastaan voi ymmärtää ennen kuin on siinä tilanteessa."
 
Miksi katsojat pitävät Nälkäpelistä:
"Minusta kaikki lähtee rakkaudesta hahmoihin, Katnissin todellisuudesta: perheestä, rakkaudesta ja halusta pitää huolta näistä - se on jotakin, mikä saa vastakaikua monilta ihmisiltä. Sitten hänet laitetaan tilanteeseen, jossa on paljon korrelaatiota asioihin, joita meidän maailmassamme tapahtuu. Rikkaiden ja köyhien välinen kuilu, alistamisen ja hyväksikäytön tunteet ja sitä tapahtuu kaikkialla maailmassa ja me näemme sen, joten tarina on hyvin olennainen", hän vastaa. "Rikkauden ja köyhyyden välinen kuilu kasvaa ja tämä elokuva on siitä äärimmäinen versio. Sen lisäksi se on kommentti pakkomielteestämme mediapropagandaan ja sen vaaroihin. Ihmisten hyvin väkivaltaisten kuolemien televisioinnista, televisioinnista maailmalle, saadaan tosi-Tv:tä. Joten se on varoittava esimerkki siitä. Minusta, juuri nyt, Twitterin positiivinen puoli on, että ihmisistä on tullut tietoisempia siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Se vallankumous teki elokuvien vallankumouksesta oleellisemman monille ihmisille, koska he näkivät sen tapahtuvan ympärillään."
Matkijanärhi osa 2:sta ja sarjan hyvästelemisestä:
"On vaikeaa sanoa hyvästi. Tulen ehdottomasti ikävöimään sitä", hän sanoo, siirtyen lähemmäs tuolillaan. "Tämä on suosikkini. Tässä kaikki tarinat tavallaan risteävät. Kaiken tämän sodan seurausten, korruption ja ihmisten kapinnoinnin jälkeen kaikki kerääntyy yhteen pisteeseen. Kaikki konfliktit selvitetään. Minusta se on ehdottomasti kaikista tyydyttävin, tarinan päätös tuntuu mahtavalta. Se ei välttämättä ole kaikista positiivisin elokuva, se on tosi intensiivinen ja tosi rankka, mutta siitä tässä on kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti