perjantai 31. heinäkuuta 2015

Sysimarja yhteistyössä Vedenhenki-korujen kanssa


Tribuutit, tässä täydellinen tapa osoittaa faniutenne Matkijanärhi osa 2:n ensi-illassa tai vaikka joka päivä! Ryhdyimme yhteistyöhön Vedenhenki-korujen kanssa ja näinpä tarjolla on käsityönä tehtyjä matkijanärhi-koruja alennettuun hintaan. Tilausohjeet löytyvät postauksen lopusta, mutta sitä ennen hieman tietoa korujen tekijästä ja itse koruista! Kaikki kuvat voi suurentaa klikkaamalla.


Taustatietoja korujen tekijästä:


Olen 28-vuotias kirjallisuuden opiskelija Oulun yliopistossa. Lopputyöni käsittelee Emmi Itärannan dystopiateosta Teemestarin kirja. Olen alunperin kotoisin Kuopiosta, mutta muutin vuonna 2008 Ouluun opistojen perässä. Perustin ensimmäisen Vedenhenki-nimeä kantavan korublogin (http://vedenhenki.blogspot.fi) vuonna 2010, mutta olen tehnyt koruja jo kauan ennen sitä. Blogin myötä olen myynyt koruja mm. erilaisissa tapahtumissa. Teen myös monenlaisia koruja tilaustyönä.

Luin Nälkäpelin syksyllä 2011, kun se nousi Risingshadow-sivustolla lukupiirikirjaksi. Olin kuullut teoksesta toki aiemminkin ja olin lukenut muitakin YA-dystopiateoksia saman vuoden aikana, mutta siihen ei ollut tullut vielä tutustuttua. Teosta oli tarkoitus lukea muutama luku kerrallaan ja keskustella foorumilla luetusta osiosta, mutta teos vei mukanaan ja ahmin sen parilta istumalta. Se on edelleen yksi suosikkidystopioistani. Suosikkihahmojani ovat tällä hetkellä Katnissin lisäksi Cinna, Finnick, Effie ja Mags.


Matkijanärhi-koruista:


Matkijanärhiä saa niin kaula- kuin korvakoruina kolmessa värissä: hopeoituna, antiikkopronssisena sekä gun metallisena (musta). Ne ovat nikkelittömiä. Kaulakoruihin on valittavana joko samanvärinen ketju tai nauha kuin riipuskin on, mutta voin tarvittaessa vaihtaa ketjun tai nauhan muunkin väriseksi. Korvakoruihin voi lisäksi ostaa silikonistopparit (1 €).

Matkijanärhi-koruissa yhdistyy kaksi suosikkiharrastustani: lukeminen ja korujen tekeminen. Koska Matkijanärhi-elokuvan toinen osa saa ensi-iltansa marraskuussa, ehdotin Sysimarjalle yhteistyötä, jonka myötä sivuston lukijat voisivat ostaa koruja pienellä alennuksella.


Näin tilaat korun:


Voit ottaa minuun yhteyttä suoraan sähköpostilla myytillinen@gmail.com tai ostaa korun Taitomaan kautta. Korujen hintaan lisätään postikulut 1,20 €. Ilmoitathan oston yhteydessä alennuskoodin "Mockingjay", haluatko koko setin tai vain kaula- tai korvakorut sekä tuotteen värin ja määrän. Kaulakorun alennettu hinta on 8 € (norm. 10 €) ja korvakorujen 12 € (norm. 15 €). Liity vastarintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti