tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tulossa Nälkäpeli-värityskirja


Tässä on uutinen, josta itse innostuin suuresti! Näin aikuisten värityskirjabuumin huipulla on alkanut tulla eri sarjoihin perustuvia värityskirjoja ja Nälkäpeli liittyy pian tähän joukkoon! Scholastic julkaisee Nälkäpeli-värityskirjan parin kuukauden kuluttua eli 30. elokuuta. Kirjan kuvaus kuuluu seuraavasti:
Prameasta Capitolin muodista anteeksiantamattoman areenan villiin, maanläheiseen tekstuuriin, Nälkäpelin maailma on täynnä upeita kuvia. Näiden sivujen välistä tulet löytämään kaikkien neljän Nälkäpeli-elokuvan hahmojen ja kohtausten inspiroimia mutkikkaita kuvioita, logoja ja kuoseja, jotka kutsuvat sinut täyttämään ne väreillä. Vapauta mielikuvituksesi ja lisää oma tyylisi Effie Trinketin yliampuviin asuihin, Katnissin lettiin, Cinnan upeisiin luomuksiin, ja tietenkin, ikoniseen Matkijanärheen.
Sekä inspiroiva, että rentouttava, tämä upea värityskirja on "must-have" jokaiselle Nälkäpeli-fanille.
Jep, minulla tämä meni heti ostoslistalle, entäs teillä? Tällä hetkellä kirjan voi ennakkotilata Amazonista, mutta eiköhän tämä tule saataville esimerkiksi Adlibrikseen täällä Suomessa.

Kuulin myös sellaista, että The World of The Hunger Games -kaupan tuotteet olisivat syksyllä tulossa myyntiin Iso-Britanniaan, jolloin niitä olisi todennäköisesti helpompi saada myös Suomeen! Näyttää myös siltä, että ensi vuodelle olisi tulossa myös uusi Nälkäpeli-kalenteri.

Kuva freecoloringpages.co.uk/:sta, ei tulevasta värityskirjasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti