keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kuvia ja videoita Nälkäpeli-maratontapahtumasta

Sunnuntaina Lionsgate järjesti Los Angelesissa Nälkäpeli-maratontapahtuman, jossa onnekkaat fanit pääsivät näkemään kaikki neljä elokuvaa putkeen ym. muuta mukavaa! Paikalla oli myös muutamia elokuvien tähtiä - Willow Shields (Prim), Stef Dawson (Annie), Eugenie Bondurant (Tiikeri), Meta Golding (Enobaria) ja Bruno Gunn (Brutus) - jotka vastasivat kysymyksiin. Tapahtuman tarkoituksena oli juhlistaa Matkijanärhi osa 2:n ja elokuvacombon ilmestymistä DVD:nä ja Blu-raynä sekä kunnioittaa faneja.

Tässä kuva tapahtuman aikataulusta. Siihen kuului mm. Peetan leipomo, Effien meikkikorneri, pukukilpailu ja lisämateriaalien katselu!


Tässä @markhughesfilmsin ja Papofglencoen ottamia kuvia tähdistä:


Tässä video Q&A-tuokiosta. Näyttelijät puhuvat mm. Nälkäpelin merkityksestä ja faneista sekä sellaisista yksityiskohdista kuin Metan koe-esiintymisestä ja siitä, kuinka kauan Eugenien markeeraus Tiikeriksi kesti.


Willow Shields, Stef Dawson ja Meta Golding vierailivat myös KTLA News Morning-ohjelmassa eilen promotakseen Matkijanärhi osa 2:n DVD-/Blu-ray-julkaisua. He puhuivat pitkälti Nälkäpelin suuruudesta ja milloin tajusivat sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti