torstai 4. helmikuuta 2016

Sam Claflinin "Me Before You:n" juliste ja traileri


Kesällä elokuvateattereihin tulee elokuva Me Before You, jonka miespääosassa nähdään Sam Claflin! Elokuvan traileri ja juliste on julkaistu äskettäin. Trailerin perusteella voi jo sanoa, että tämä irrottaa kyyneleitä! Elokuva perustuu Jojo Moyesin kirjaan, joka on suomennettu nimellä Kerro minulle jotain hyvää. Kirjan kuvaus on seuraava:
Louisa Clarken elämä englantilaisessa pikkukaupungissa on läpeensä turvallista ja tuttua. Kun hän aloittaa olosuhteiden pakosta ja vailla aiempaa kokemusta onnettomuudessa halvaantuneen Willin henkilökohtaisena avustajana, hän joutuu kyseenalaistamaan koko entisen elämänsä.  
Willin elämä on onnettomuuden jälkeen ollut harmaata - tai pikemminkin mustaa. Ennen hän eli kuin viimeistä päivää, ja nyt hän istuu katkeroituneena pyörätuolissa. Loulla ja Willillä ei ensin näytä olevan mitään yhteistä: Will haluaisi elää elämäänsä tyystin eri tavalla mutta ei voi, Lou taas voisi puolestaan tehdä mitä vain mutta ei uskalla levittää siipiään. Will on katkera, ylimielinen ja oikukas, mutta Lou ei suostu kohtelemaan häntä silkkihansikkain, vaan ottaa tehtäväkseen palauttaa värit ja ilon Willin maailmaan. Kun he vihdoin todella näkevät toisensa ja ymmärtävät mitä eläminen oikeastaan on, on aika tehdä suuria valintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti