lauantai 23. tammikuuta 2016

Tietoja Matkijanärhi osa 2:n DVD/Blu-ray-julkaisusta


Tässä nyt kooste kaikista Matkijanärhi osa 2:n DVD:tä ja Blu-raytä koskevista tiedoista, joita on tällä hetkellä saatavilla! Yllä on kuvat suomalaisista DVD- ja Blu-ray-kansista. Nämä tulevat saataville maaliskuussa, mutta tarkka päivämäärä ei ole vielä varmistunut. Muissa maissa liikkuu epävirallisina ilmestysmispäivämäärinä maaliskuun puoliväliin ja sen loppupuolelle. Ilmeisesti maaliskuussa tullaan julkaisemaan myös kaikkien Nälkäpeli-elokuvien yhteinen kokoelma sekä DVD:nä, että Blu-raynä. Houkuttaako muitakin hankkia myös tämä versio, kuten minua? Matkijanärhi osa 2 on ennakkotilattavissa ja combo seurattavissa esimerkiksi Dischopissa.Matkijanärhi osa 2 tulee ilmestymään vähintäänkin Amerikassa ja Kanadassa DVD:n, Blu-rayn ja digitaalisen version lisäksi myös 3D- ja 4K Ultra HD-versioina! Amerikkalaisessa 4K Ultra HD-versiossa (joka on neljä kertaa tarkempi kuin HD 1080p) ei odoteta olevan mitään maarajoituksia, joten sellaisen voisi tilata ja katsoa, jos sattuu omistamaan 4K-television ja -Blu-ray-soittimen!

Lisämateriaaleista on sen verran tietoa, että jokaisen version odotetaan sisältävän Francis Lawrencen ja Nina Jacobsonin kommenttiraidan. Todennäköisesti mukana tulee olemaan myös making of-dokumentti, joka IMDb:n mukaan olisi nimeltään Pawns No More: Making The Hunger Games: Mockingjay Part 2.

Lisäksi iTunesiin on ilmestynyt DVD/Blu-ray-traileri, joka ei tällä kertaa sisällä materiaalia, jota ei olisi trailereissa jo nähty, vaan se on yhdistelmä olemassa olevista trailereista. Joillain ennakkotilaus-sivuilla Amerikassa on käytössä myös vieressä oleva kuva. Saa nähdä jääkö se siellä lopulliseksi kansikuvaksi.


Tässä vielä kuva brittiläisestä koko sarjan, jonka mukana tulee myös hologrammi kuva Matkijanärhi osa 2:n IMAX-julisteesta. Brittiläiset DVD:t ja Blu-rayt toimivat myös Suomessa, toisin kuin amerikkalaiset ja kanadalaiset.
Ulkomaisista tiedoista kiitos Quarter Quell!

2 kommenttia:

  1. Cdon.comin mukaan alustava julkaisupäivä Matkijanärhi osa 2 DVD:lle on 22.3.2016 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, se on siellä julkaistu. Ehkä voin sitten sanoa, että siitä päivästä puhuttiin myös Nordisk Filmillä. :)

      Poista